Stel je eigen gaming laptop samen

Een zelf samengestelde gaming persoon is toch de droom van elke fanatieke gamer. Maar wie zegt dat dromen niet werkelijkheid kunnen worden? Als jij het liefst achter de computer zit en alleen of met vrienden gamed is het wel van belang dat jouw laptop het aankan. Niets is vervelender als je laptop midden in het spel uitvalt. Wanneer je jouw eigen droom laptop voor het gamen samenstelt zijn dit soort problemen verleden tijd. Hoe je jouw laptop kunt configureren lees je in deze blog

 

Een groot scherm

De eisen waar een gaming laptop aan moet voldoen zijn uiteenlopend. Zo dien je bijvoorbeeld een keuze te maken over de schermgrootte. Je wilt natuurlijk alles wel goed kunnen zien en het maximale resultaat van jouw skills naar boven halen

Geheugen

Daarnaast mag de opslag van de laptop niet buiten beschouwing gelaten worden. Je hebt namelijk niks aan een laptop met te weinig geheugen. Hoe groter het geheugen van de laptop hoe sneller de games geladen kunnen worden.

Videokaart

Ook is het een must dat de videokaart genoeg kracht heeft. Daardoor vloeien de beelden goed in elkaar over. Een geschikte videokaart voor Toxic Game Desktops is NVIDIS GTX. Tot slot moet je rekening houden met de processor van de laptop als je hem wilt gebruiken om te gamen. Een snelle processor kan bijvoorbeeld veel meer aan dan een langzame.

 

Grafische kaart

Voor het spelen van games is een grafische kaart essentieel. Een grafische kaart wordt ook wel GPU genoemd en zorgt ervoor dat games met een hoge grafische kwaliteit probleemloos gespeeld kunnen worden.

Leuke extra’s

Een gaming laptop herken je al van een grote afstand. Ze vallen meestal op door lichtgevende elementen zoals het toetsenbord. De uitstraling van de laptop wordt hierdoor vaak naar een hoger niveau getild.

 

Laptop online samenstellen

Heb jij nu enigszins voor ogen waar jouw laptop aan moet voldoen? Surf dan snel naar de website van BTO en snel jouw perfecte laptop samen. Er is een handige configurator waarmee je in een paar stappen de ideale laptop kunt realiseren. Heb je hulp nodig? Dan staan de ervaren medewerkers graag voor je klaar.